Skrubba potatis och dela i bitar, salta och koka. Blanda vatten, olja och dressing i en skål. Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen
Pâte à choux2 dl vatten 1 msk strösocker 75 g smör 120 g vetemjöl 3 ägg salt. 1Fyllning och topping0,5 l rabarber 200 g strösocker 1 krm kardemummakärnor ev majsstärkelse vispgrädde mörk choklad
1. 2. F. e. b. 7. 5. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. m. s. A. n. d. l. h. y. g. 0. ö. å. ä. v. p. N. u. f. J. ,. x. j. I. C. S. 4. é. G. L. H. 3. B. V. D. K. , t. k o. s t
Sanna Livijn Wexell. Fredrik Jonsson. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Soppa. Skala och grovhacka lök och vitlök. Hetta upp olivolja i en stor kastrull och fräs löken
Skala potatisarna och skölj dem. Skär dem i tunna skivor. Varva potatisskivorna i en välsmord eldfast form med margarin, salt, peppar och pressad vitlök
4 laxfiléebitarsaltas och peppras och ugnsbakas på 225 grader i 10 minuter. Ta ut formen och tillsätt3 dl grädde1,5 msk sambal oelek2 msk chilisås2 msk sweet chilisåssvartpeppar och örtkryddorsom blandas ihop och hälles över och ugnsbakas i ytterligare 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.