Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlökfint och blanda ner ilinsernatillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
Ikväll överraskades jag av Annas goda fisksoppa. tack för det darling. En perfekt födelsedagsmiddag, (man blirinte äldre bara mer erfaren som man säger
Baconlindade köttfärsjärpar fyllda med fetaost. /Anna. Lagade en enkel men god middag nu ikväll, som serverades med köpt bea och Felix Pommes Chateau från frysdisken - ibland orkar man bara inte göra allt från grunden
Blanda alla torra ingredienser. Rör ned filen och sirapen. Sätt ugnen på 175 c. 5 liters avlånga formar. Grädda ca 100 minuter. Alternativ gör halva satsen i en brödform och grädda i 60 minuter. 5 dl dinkelmjöl. 3 dl rågsikt. 4 tsk bikarbonat. 5 msk blandade brödkryddor ( anis och fänkål). 1 literekologiskfilmjölk. 5 dl sirap eller honung
Jag vill ju så gärna utnyttja den till max och vännen Ann Charlott kom genast med ett lysande förslag jag nappade på, nämligen att sylta squashen enligt hennes gamla favoritrecept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.