Anklevermousse på filodeg med apelsininkokt frukt
Recept.se
Recept.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • st
  • torkade fikon - grovhackade
  • st
  • toekade katrinplommon - grovhackade
  • st
  • torkade aprikoser - grovhackade
  • msk
  • sultanrussin
  • dl
  • färskpressad apelsinsaft
  • msk
  • Cointreau
  • flingsalt
  • blad filodeg à 5 x 10 cm
  • tsk
  • Olivolja
  • anklevermousse - från en producent med omtanke till exempel Selectos de Castilla
  • msk
  • rostade och saltade pistagenötter - grovhackade
  • ett par kvistar bladpersilja
  • flingsalt och nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.