Det är ganska mycket att göra. Jag är återigen pigg, full av energi och GLAD. Och det är et viktigaste. Så fort jag införskaffat mig en Slowjuicer ska jag börja med färskpressade grönsaksjuicer som ska stödja min sköldkörtel, så lite "detox" blir det för mig nån månad framöver
Smått är gott. Bilduppladdningen gick bra och mina foton är på plats i datorns bildbibliotek igen. Dels för att det är vackert, dels för att jag gillar idén med små kakor
Livet börjar återvända och det är dags att ta i tu med julgodiset. Idag har viss tillverkning påbörjats, det är ju hur mysigt som helst att fixa gotter, och gör alltid alldeles för mycket
Jag är mycket förtjust i fetaost och därför gillade jag denna rätt väldigt mycket. Kycklinggratäng med fetaost4 portioner4 kycklingfiléerolja till stekning2 dl crème fraiche200 gram fetaostpressad saft från en ½ citron4-5 potatisar1-2 morötter1 liten purjolök2 vitlöksklyftorsalt och pepparSkär filéerna i mindre bitar och stek dem gyllenbruna i olja i en het panna. Smaksätt med citronsaft och lite salt och pepparSkala och skär potatisen och morötterna i tärningar, ca 1x1 cm
Så låt oss nu testa ett par drinkar som är rörda och inte skakade. Smaken av apelsin är distinkt och kraftig tack vara den dubbla effekten av Blue Curacao och Cointreau
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.