Ankbröst på galetteplätt med mangosalsa och chilimajonäs
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 eller 2 st
  • ankbröst
  • 1 msk
  • färskriven ingefära
  • salt och peppar
  • 3 ½ dl
  • bovetemjöl
  • 2 st
  • ägg
  • ½ tsk
  • salt
  • 2 dl
  • vatten
  • 2 dl
  • mjölk
  • 1 msk
  • smör
  • 1 st
  • röd chili
  • 1 st
  • ägg
  • 1/2 msk
  • vitvinsvinäger
  • 1/2 tsk
  • salt
  • 2 1/2 dl
  • olja
  • 1 st
  • mango
  • saften från ½ lime
  • ½ tsk
  • salt
  • ½ st
  • finhackad röd chili

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.