Ankbröst med potatiskaka, apelsinglace och smörstekt grönkål
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 krm salt
  • 500 gram ankbröst
  • 0.5 dl gräddmjölk
  • 25 gram smör
  • 1 krm salt och svartpeppar
  • 3 dl vispgrädde
  • 800 gram potatis (ar)
  • 1 st purjolök (ar)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 1 msk muscovadosocker , ljust
  • 1 saft från en apelsin
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 300 gram grönkål
  • 20 gram smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.