Ankbröst med hallonsås
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 personer behöver du:
  • 1 hel anka, ca 2,5 kg Fond: ankskrovet / 1 dl grovhackad rotselleri / 1 grovhackad gul lök / 10 cm grovhackad purjolök / 2 hackade vitlöksklyftor / 1 hackad morot / 5 cm hackad ingefära / 2 msk tomatpuré / 4 dl rödvin / 3 dl vatten / 2 lagerblad / 10 vitpepparkorn / 1 tsk flingsalt / smör och rapsolja att fräsa i
  • 1 dl ankfond
  • 5 cm finhackad purjolök
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 knivsudd chilihonung
  • 2 dl rödvin
  • 1 msk honung
  • 3 msk hallonsylt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.