Till denbjuder vi dessutom påen lite fredagslåt, vår första musikinlägg här i köket faktiskt. I morgon är det långlördag, fint väder lovar löpsedlarna så då lär det väl bli riktig trängsel, om vi känner Ystadsborna rätt
Passar ju bra att baka ett par styckenpå lager nu inför julen. I går bakades det kryddkaka här hos oss och eftersom den blev väldigt god och saftig så vill jag gärna dela med mig av receptet
Jag har passat på och vara med i Lantmännens kampanj ”Pizzamodellen”. Vi slänger med andra ord alldeles för mycket rester istället för att ta vara på dem
Så idag bjuder jag påen köttgryta gjord på älgkött. Speciellt nu när barnen har lov från skolan, känns det som att jag inte gör mycket annat än slänger och på med kastrullerna dagarna i ända
Hetta upp en stekpanna med resterande av olja och stek fiskenpå båda sidor. I går gjorde jag ett gott recept Fisk med saffrans sås och färsk potatis enkelt gott därför tänkte jag dela med mig av det
Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Jag har gjort rätt många Janssons Frestelse densenastetiden. Med denpotatisen strimlad i matberedaren med lök, blev Janssons så krämig och toppengod efter 45 minuter i ugnen, 175 - 200 grader. 45 minuter i ugnen,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.