En god paj med smak av curry, mangochutney och äpple. Hacka lök, vitlök, skär paprika och äpple och stek i lite olja och krydda medcurry, salt och peppar
Tillsätt curryn mot slutet och låt bryna med en kort stund. Servera med en fräsch sallad. 5 dl vetemjöl special med fullkorn. 2 tsk curry. 3 1/2 msk het mangochutney
Ni blandar helt enkelt mangochutneymed röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Idag delar jag med mig av den bästa middagen man kan göra efter en lång dag hemifrån
Att göra egen mangochutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Salta & peppra och krydda ganska rikligt med grillkrydda. Sitter oftast på morgonen eftersom jag går upp tidigt så hinner jag fundera ut vilket recept det skall bli idag, sen blir det en tur till matbutiken… givetvis så är L med
Anette gjorde en god mangochutney som vi serverade till vegetarisk garam masala. 250 g mango, i tärningar (färsk eller fryst). Tillsätt mangotärningarna och låt koka ihop i ca 30-40 minuter till en tjock chutney. 250 g mango, i tärningar (färsk eller fryst)
1250 g mango, i tärningar (färsk eller fryst). 11 dl rödvinsvinäger 2 dl strösocker 1,5 tsk garam masala 1 krm chiliflakes 1 svartpeppar, gnutta 1,5 tsk ingefära, riven 3 klyfta vitlök, rivna 250 g mango, i tärningar (färsk eller fryst)Blanda vinäger och strösocker i en kastrull. Tillsätt mangotärningarna och låt koka ihop i ca 30-40 minuter till en tjock chutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.