En god middag är avnjuten, barnen sover (äntligen) gott i sina sängar, ett glas rött står framför mig, regnet har äntligen (ja ni läste rätt, äntligen) börjat at falla och kanske kan man våga hoppas på en OS-medalj om ett tag
Beat eggs and sugar until white and fluffy on medium speed. No matter what kind of cake I make I always, always use the "three equal" -recipe because it is a recipe that always give me high and delicious cake bases that can be varied endlessly in taste
Tror att med lite extra vit färg i så blir den ännu ljusare. White Almond Velvet Cake. Recepten på både den vita kakan och chokladfrostingen har jag varit inne och kuppat ifrån Fina Lisa med bloggen Sockerrus
Cake pops, chokladkaka och vit chokladKaka. När man tagit en tugga ser man både det vita och bruna. 100 g philadelphiaost150 g vit chokladgrillpinnar av träKaka. 150 g vit choklad
Om ni vill testa några andra recept på temat för dagen så har bloggen recept en härlig cheesecake och fudge (bara att klicka på orden så kommer ni dit)
Blev sugen på att baka mera Cake balls idag, blev en mer somrigare variant där jag använde fyllda citronkex doppade i vit choklad med polkagrisströssel på
Jag använde ett tårtbotten. Cake balls är mycket gott, går att variera mycket och är enkelt att göra. Jag hade i krossad daim och doppade bollarna i vit choklad
Jag hade frosting mellan bottnarna samt utanpå, dekorerad med björnbär och vit choklad. jag använde 1 st färdig tårtbotten till det understa lagret så att jag fick 5 st lager. (Eller så kan man fördela smeten i 6 mindre formar som är 10-14 cm, de ska gräddas i ca 10 min)
2-3 dl blötlagda cashewnötter (minst 2 timmar)ev 1 skopa proteinpulver1 dl vispad kokosgrädde 3-4 msk smält kakaosmör2 msk smält kokosolja1 tsk vaniljpulver saften av 1 pressad citron (eventuellt skal också)valfri sötning, vi hade steviadroppar och kokosnektar (typ som sirap)Mixa, mixa, mixa till en slät smet, smaka (risk att du äter liiite för mycket, för smeten är uuurgod). 2-3 dl blötlagda cashewnötter. 3-4 msk smält
E-postadress. WHITE WELVET CAKE ( Vit sammets kaka). Hallon och choklad i all ära, men jag tycker nog ändå att jordgubbar och vanilj är lite godare, så jag bakade min egen variant och bytte ut till saftiga vaniljbottnar, vit chokladkräm med smak av jordgubb, vit chokladmaräng smörkräm och skivade jordgubbar och den blev underbart god, om man nu tycker om mastiga tårtor
Men den är ju inte glutenfri… Dags för en uppdatering av min gamla mud cake, eller hur. Jag kände att jag absolut vill dela med mig av mitt recept på amerikansk kladdkaka (mud cake) som jag bakat i typ 10 år nu
In this recipe, I replaced some of the whipped cream for sour cream for a higher acid since I serve the mousse with white chocolate and white chocolate is, as everybody know, very sweet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.