Låt spenaten tina i ett durkslag. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
Ett glutenfritt fröknäcke som är helt fantastiskt. Låt svalna och njut sedan av ditt ljuvliga fröknäcke som du kommer få göra många plåtar av, de lovar jag
Vi är bara i planeringsstadiet ännu, men ändå är det här nånstans som allting börjar. För mig handlar det mer om att skapa en bra grund för ett bra resultat
men - det går hur bra som helst att göra så, och resultatet blev alldeles strålande. Då blev användandet av dubbla surar ett sätt att hålla dem båda alerta
Men nu närmar sig ju Midsommar med stormsteg så jag fokuserar på det istället i detta NU. Till Midsommar åker vi till min syster på landet där vi dukar långbord i ladan med antikt omaka porslin och pinnstolar i alla möjliga färger
Som att stjäla godis från ett barn, fast lite tvärtom. Jäkligt lätt recept det här, känns som en bra mjukstart för mig som i princip har varit borta från köket i en månad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.