Låt stå kallt, kakan blir bara godare efter någon dag. Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka imigdenlillabiten som finns kvar avdengudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Häll över alltigrytanoch plocka upp smakerna ifrån pannan genom att röra ut litevatten. Stek alltien stekpanna tillsammansmed smör och pressa över vitlöken
Idag så har det stått enjärngrytaoch puttrat på spiseni några timmar när minagrytbitar har fått koka riktigt möra, enhärlig smak får det av att långsamt puttra medvin, lök, morötter och palsternacka
Krossa flingornaliteoch blanda tillsallt är täckt avjordnötssmeten. Det senare går långsamt men säkert framåt ochni kommer att få ta del avlitebilderinom kort
Jag ville ha dem vitaochvintrigameden smak avmintoch jag måste bara säga att de blev så goda meddenkrämigafyllningenavvitchoklad, philadelphiaostoch krossade polkagrisar, mums
Dennagången gjorde jag envariantmed smak avchokladistället. Enlitetwist på banoffee paj. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sigavkaramelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
Slutresultatet är två olika recept ihopsattatillenkaffebrowniemedCoca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Grovhacka nötterna och blanda medriven mandelmassa ochbittermandelolja. Enkla att göra, ingakonstigheter alls ochkombinationenavingrediensernablir så bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.