I går var jag på afterwork med ett gäng tjejer, gamla och nya bekantskaper. Mycket trevligt. Vi är lite bekväma av oss och väldigt noga med att få mat i magen så vi hade bokat bord på Incontro för att få sitta lugnt, umgås och kunna prata
en smoothie, frukt och mjölk eller varför inte de här goda Afterwork out-cupcakes, fulla med näringsämnen från naturliga källor så du slipper allt konstiga pulver och jox
Bryt after eight i mindre bitar och rör ner så de smälter. ½ platta after eight. After eight-pannacotta 2 port. 3 plattor after eight. 1 platta after eight. Garnera med 1 msk vispad grädde på varje, lite kakaopulver och ½ platta after eight. 3 plattor after eight. 1 platta after eight
Det är ingen hemlighet att jag älskar After Eight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men after eighten gjorde den sega insidan ännu segare
så rör i AFTER EIGHT och rör tills de smält och det blivit en jämn. Smält 1 msk smör, rör i 8 bitar AFTER EIGHT och avsluta med 2 msk. 14 bit(ar) After Eight. 8 bit(ar) After Eight
Här kommer ett riktigt enkelt recept på en supergod cheesecake med After Eight i. Det går perfekt att förbereda after eight cheesecake en eller ett par dagar innan servering om man vill, slå bara lite plast över så att den håller sig fin
ca 8 plattor After Eight. ca 25 plattor After Eight. Skär ca 8 After Eight-plattor på mitten och stick ner dem i smeten. Smält ca 25 After Eight-plattor över vattenbad. ca 8 plattor After Eight. ca 25 plattor After Eight
Det gav mig tillfälle att göra denna tårta med smak av After Eight. Jag visste precis hur jag ville ha den - chokladbottnar med en mintgrön fyllning med bitar av After Eight
Kladdkaka med after eight. 25 g smör1 dl grädde20 after eight bitarSmält smör och blanda ner grädde och after eight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Igår kväll åt vi tapas. tapas,. Det tar ju en del tid, men det är så värt besväret. Vi åt zucciniplättar, spansk tortilla (omelett), empanadas (smördegsinbakad chorizo), fetaostfyllda dadlar och heta vitlöksscampi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.