Blanda vetemjöl, kakao och salt tills det är klumpfritt. lägg sedan på AFTER EIGHT i ett jämnt lager. ägg, vaniljsocker och socker på högsta fart i ett par minuter
Hacka den mörka chokladen grovt och lägg i en värmetålig skål tillsammans medAfterEight-choklad. Jag dekorerade mina med mynta och färska bär och serverade med en kula vaniljglass
Servera den med eller utan grädde. Det är smidigt och det blir många kakor. Denna gången bakades det en After Eight brownie som jag ringlade vit choklad över
Klä en fyrkantig form i bakplåtspapper (för att få bakplåtspappret att fastna på insidan kan man smörja formen med lite smör eller naturell olja) fyll formen med smeten
När jag läste detta recpet var jag först lite tveksam till de svarta bönorna men dessa brownies blev verkligen supergoda och man kan verkligen inte tro att det är bönor i
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Toppade dom medgrädde, färska jordgubbar ochafter eight choklad. En perfekt dessert med choklad, frisk smak från minten, krämighet från gräddenoch lite syrlighet och sötma från jordgubbarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.