Den blev så god, så ni skall få receptet och steg-för-steg-anvisningar hur man kan göra. Vispa ägg och strösocker vitt och fluffigt i din bakmaskin eller med elvisp på hög hastighet i 7-8 minuter. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i 30-40 minuter
Daimbitarna ger en härlig choklad- och karamellsmak till den saftiga vaniljkakan. Nu var det ett tag sen som jag bjöd på ett recept på en ordentlig mjuk kaka
Grädda i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter. Underbara jul och allt som det för med sig. Min sommartårta innehåller vit choklad, röda vinbär och flingsalt
Det är ingen hemlighet att jag älskar AfterEight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men aftereighten gjorde den sega insidan ännu segare
så rör i AFTEREIGHT och rör tills de smält och det blivit en jämn. mitt i ugnen, 180 grader i 20-25 minuter (kakan ska ha stelnat men. Smält 1 msk smör, rör i 8 bitar AFTEREIGHT och avsluta med 2 msk. 14 bit(ar) AfterEight. 8 bit(ar) AfterEight
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.