Abborrfilé med sötsur dillsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 benfria abborrfiléer med fjällat skinn
  • á ca 200g
  • Smör och olja till stekning
  •  
  • Sötsur dillsås
  • 2 scharlottenlökar
  • Smör till stekning
  • 5 dl fiskbuljong
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 5 dl vispgrädde
  • Pressad citronsaft
  • 2 tsk ättikssprit
  • 2 tsk socker
  • 1 knippe dill
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Servering
  • 8 späda morötter
  • Smör till kokvattnet
  • Kokt färskpotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.