Abborre i syrlig persiljesås med vaktelägg
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g abborrfilé
  • 2 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • 1½ tsk salt
  • 3 krm nymald svartpeppar eller vitpeppar
  • 3 msk smör
  • 4-6 vaktelägg
  • SÅS
  • ½ dl vittvinsvinäger
  • 1½ dl torrt vit vin
  • 4 dl mellangrädde
  • ½-3/4 tsk salt
  • 1 krm nymald vitpeppar
  • ½ msk Maizena majsstärkelse
  • 1 msk vatten
  • 1 stor knippa persilja (2 dl blad)
  • 1 msk färska dragonblad eller ½ tsk torkade
  • TILLBEHÖR
  • 200 g sockerärtor
  • 1 knippe rödisor
  • 1 msk smör
  • kokt pressad potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.