Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Perfekt attsteka upp som en pytt-i-panna tillsammans med några ägg. Jag har även tänkt göra färdiga påsar med lite små ostekta köttbitar, lite olika grönsaksbitar (typ lök, rotselleri och lite morot), med olika kryddning
Frisk färdigsötad sockerdricka, bättre och nyttigare än Pippis sockerdricks-träd om man frågar mig. Då fick vi den lite halvgalna idén att döpa henne i björksav
Därefter letas bloggsfären igenom och det finns flera bra bloggar som har trevliga recept på detta såsom Smaskens, Chez Sofia, Matte & Sverres husmanskost, Öhmans mat och vin, Griskindspatrick för att nämna några
Det ligger mycket sanning i dessa rader och allt detta innehöll lördagen, middag med gott vin, efterrätt med mer vin och allt detta i sällskap med min älskling (hmm det där blev lite väl sötsliskigt inser jag)
Den här gången provade jag Soffritto, ett recept med mixade grönsaker, men jag tillsatte mycket mer tomatpure och kryddor, som mald chilipeppar på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.