2 gå
över till 4:3 och kanske även 3:4 är alltså inte bra på sikt. Du kommer att ställa om kroppens förbränningsmekanism och skapa ohälsa istället för hälsa. Kroppen bryter ner istället för bygger upp.
Håller med Johan -"Pressgurka kan man ha till allt. Vilken smarrig pressgurka jag gjorde förra veckan. Blanda vatten, socker och ättika och rör tills sockret löst sig
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Finhacka skinkan och blanda ner den sist. (Spara blasten och roten till en god soppa. Exakt samma soppa kan göras på gröna linser som har lite bittrare smak men behöver blötläggas några timmar och koka lite längre
Om och när detta börjar tillämpas så kan ju det vara på sin plats att vara uppmärksam på hur mkt höjs kolhydraterna i produkten och kan det trigga en starkt sockerberoende person
Ta bort kanten på formen och klipp bort bakplåtspapperet runt om så att de fina sidorna syns. Det här blev tillbehörettill halloumi- och basilikapanerad kyckling i lördags, tillsammans med tidigare rapporterad ratatouille
Det är inte så lätt att stå emot när fikabordet dukas med sju sorters småkakor eller en maffig chokladkaka, och ibland kan det vara svårt att få acceptans när man säger nej till fika
Till denna smakrika lilla förrätt dricker vi pinot noir, gärna en amerikansk sådan. Såhär i mellandagarna är det dags att fundera på hur mycket mer man kan äta innan man spricker
Stickan ska vara torr. Låt svalna och ställ in dem i kylen till nästa dag övertäckta med plastfolie. Vispa grädden med sockret till ett löst skum i en kyld rostfri bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.