3 x vegetariskt på grillen
Sustainable Living
Sustainable Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl vatten 1 dl chilisås eller ketchup, kolla sockerhalten eller gör egen, recept här 0,5 dl äppelcidervinäger 0,5 finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1,5 msk worcestershiresås 1 dl finhackad rotselleri 1 msk dijonsenap 1-2 msk honung 1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning 0,5 msk rökt paprikapulver 1 tsk chilipulver 0,5 msk liquid smoke salt, peppar Gör så här Finhacka lök, vitlök, rotselleri. Stek dem i smör i stekpanna tills det blivit gyllengult. Tillsätt vatten och fond/buljong. Rör och tillsätt sedan övriga ingredienser. Låt allt koka ihop på svag värme i ca 15 minuter Smaka av. Häll upp på burk och låt svalna. 3.4.3176
  • 45 minuter eller
  • 35-45 minuter
  • 1 ekologiskt blomkålshuvud
  • 1 dl barbecuesås
  • 35-40 minuter
  • 2-4 st silverlökar 1-2 msk olivolja Salt och peppar från kvarn 1-2 msk riven ost 1-2 msk soya eller tamari Gör så här Tänd grillen. Skär löken i 6-8 klyftor utan att skära hela vägen igenom. Placera löken på en bit aluminiumfolie och öppna försiktigt upp löken genom att Ringla över lite olivolja, salta och peppra. Lägg riven ost i mitten av den öppna löken. Ringla soya eller tamari över hela löken, slå in den helt i folien och grilla på indirekt värme i 20-30 minuter eller tills helt mjuk. I ugn på 200° ca 30-40 minuter 3.4.3176

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.