1 dl
vatten 1 dl chilisås eller ketchup, kolla sockerhalten eller gör egen, recept här 0,5 dl äppelcidervinäger 0,5 finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1,5 msk worcestershiresås 1 dl finhackad rotselleri 1 msk dijonsenap 1-2 msk honung 1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning 0,5 msk rökt paprikapulver 1 tsk chilipulver 0,5 msk liquid smoke salt, peppar Gör så här Finhacka lök, vitlök, rotselleri. Stek dem i smör i stekpanna tills det blivit gyllengult. Tillsätt vatten och fond/buljong. Rör och tillsätt sedan övriga ingredienser. Låt allt koka ihop på svag värme i ca 15 minuter Smaka av. Häll upp på burk och låt svalna. 3.4.3176
45 minuter
eller
35-45
minuter
1 ekologiskt
blomkålshuvud
1 dl
barbecuesås
35-40
minuter
2-4 st
silverlökar 1-2 msk olivolja Salt och peppar från kvarn 1-2 msk riven ost 1-2 msk soya eller tamari Gör så här Tänd grillen. Skär löken i 6-8 klyftor utan att skära hela vägen igenom. Placera löken på en bit aluminiumfolie och öppna försiktigt upp löken genom att Ringla över lite olivolja, salta och peppra. Lägg riven ost i mitten av den öppna löken. Ringla soya eller tamari över hela löken, slå in den helt i folien och grilla på indirekt värme i 20-30 minuter eller tills helt mjuk. I ugn på 200° ca 30-40 minuter 3.4.3176
Har ni testat att göra egna vegetariska hamburgare att slänga pågrillen. Grilla dem under lock ganska hårt på hög värme, och låt dem sedan ligga några minuter på indirekt värme (där det inte är någon kol under)
Stek biffarna på medelvärme. 2-3 små sötpotatisar eller 1 stor. 3. Forma biffarna och låt dem stå och svälla i ca 30 minuter. 2-3 små sötpotatisar eller 1 stor 1-2 msk olvolja
Efter den väldigt lyckade premiären sist var förväntningarna skyhöga och som tur var infriades de med exakt samma resultat, om än något bättre total vikt
Vad sägs om att grädda lite pitabröd pågrillen. Sedan beror det även på storleken och de jag gjorde var nog i den storleken som de frysta pitabröden är
Just det, det var exakt det jag gjorde. Varje bild på maten ni ser här har hamnat i min mage. -Mixa alla ingredienser i en matberedare till en slät konsistens
Lägg sedan på löken som du skurit i klyftor, laxen och de hela tomaterna, salta och peppra lite mer, lägg sedan över rejält med färsk dill och längst upp en rejäl smörklick
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
You’ll want the cauliflower to be “al dente” with a little texture so it isn’t just mush. Remove the cauliflower from the heat and stir in the nut mixture until well combined
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.