Jag har skrivit om den förr migjag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jag har vant mig. Sen ett halvår tillbaks så äter jag inget kaffebröd med mjöl längre
Lite större mängd äggkräm, som dessutom förstärks med finhackad mandelnougat. Jag tänker mycket på påskmat för tillfället, trots att det är flera månader kvar till påsk, och jag tog därför tillfället i akt att öva på en för mig ny variant av det som för min familj blivit en klassisk påsktårta
Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan). Efter detta "misslyckande" bakade jag en sats Snoddas/Kärleksmums (recept nedan) som komplement till Snickerskakan
Hur smarrigt som helst och så många godsaker har jag inte ens ätit på ett helt år tror jag. På bordet hade Josefine dukat upp sin vinnartårta från Årets Konditortävlingen och en mängd andra godsaker som vi fick provsmaka med ett glas bubbel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.