25-30st vannameiräkor (ASC-märkta). 10-15 minuter på låg värme. Låt stå så i 5-8 minuter, vänd runt nån gång för att fördela musslor och räkor. 25-30st vannameiräkor (ASC-märkta)
BaltipastaBörja med att göra en Balti-masalapasta som görs i två steg. Eftersom indisk mat till stor del består av torkade kryddor räcker med att köpa allt på en gång och sedan kan man använda kryddorna under lång tid
Eftersom Emelie, min "bonusdotter" inte var här på nyår så tog vi en lite sen nyårsmiddag här hemma i fredags när hon kom med hummersoppa till förrätt, oxfile´till huvudrätt och kärleksmums med en klick glass till efterrätt
Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket. 2-3 vitlöksklyftor. 2-3 dl grädde. 1 lök 2-3 vitlöksklyftor 2 pkt krossad tomat (gärna finkrossad). 2-3 dl grädde
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Lyxmiddag på nolltid. 4-6 portioner. Tillsätt curry och gurkmeja och fräs allting i 2-3 min. Låt sjuda långsamt i ca 10-15 min. Koka upp och låt småputtra i ca 10-15 min. Relaterade 4-6 portioner 2 burkar tonfisk i vatten
Mat & Middagar. Veckans middag. Piroger. September 22, 2016 16. 44. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.