Jag tycker att det här är ettbra recept utan krångligheter och det ger fluffiga och saftiga bullar. Gör gärna ett glutenprov för att se så att det bildats fina glutentrådar
Fyll med vad du har hemma - oliver, tomater, kryddor. Nästan vad som helst går att stoppa ner. Baka brödet i mitten av ugnen i ungefär 10 minuter tills du har en hård skorpa på brödet
Eftersom den är helt mjölfri är den perfekt till dig som äter enligt lchf eller lågkolhydratkost men även om du inte tillhör den skaran tycker jag du ska testa den, för den är verkligen god och det kan ju vara kul att prova hur mjölfri mat smakar
En skärpning är på sin plats och därför ska jag försöka blogga lite mer om dettaför att öka min egen motivation Det blir kanske svårt vissa veckor då jag både pluggar, jobbar och har familj men jag ska försöka och lovar iallafall att lägga ut veckans matsedel varje söndag
Jag valde att servera den med mina små varianter på kladdkaka men skulle även fungera super bra tillsammans med bara frukt och bär så får man en riktigt nyttig efterrätt
Smaka av - ta lite mer grädde om den är för stark. Jag kommer i och för sig ihåg att vi försökte göra en grovkornig variant för några år sedan men den blev inte alls god och efter det har vi nöjt oss med att köpa
Röra-ihop-kaka/ Blåbärskaka med choklad. Sen ett till enkelt recept från vår veckomatsedel denna vecka, "Kött & Moslåda" som du lätt gör av överbliven köttfärssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.