Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Dessa underbara kossor har haft ett fint liv i det fria på grönbete. Hösten är min absoluta favoritårstid både matmässigt, humörmässigt och vädermässigt
Tryck en grop i varje bulle med - rentvättad - tumme och lägg i en klick vaniljkräm i gropen. Smält smöret till degen och tillsätt mjölken, värm till fingervarmt och smula i jästen
Sommartid innebär att det är frukt- och bärtid och det gäller att ta tillfället i akt att njuta av de frukter och bär som är mogna just nu, färska eller tillagade i goda efterrätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.