Jag gjorde råstekta potatisari ugnen och en enkel sås av öl/köttsaften som samlades på foliebädden som kycklingen stod på, creme fraiche, soja salt och peppar
Jag gjorde råstekta potatisari ugnen och en enkel sås av öl/köttsaften som samlades på foliebädden som kycklingen stod på, creme fraiche, soja salt och peppar
Under festivalen sker ett antal helt kostnadsfriaaktiviteter genom Electrolux Taste Theater och Chefs’ Secrets där bland annat kockarna Niklas Ekstedt, René Redzepi och Ulf Wagner deltar
Citron/vitlökkycklingröra med friteratris. A healthy version of fridericebengali style that my mom used to make for me EVERY day haha, andchickenwith the taste of garlic, lemon andchili
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå litebland och tristikryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade ilite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlastill “mac and cheese”, en krämigmakaronigratäng med ost och annat gott
Blandamandelmjöl, parmesanost, salt och peppar i en djup tallrik. Klassiskbrittisk street food. Blandasamtligaingredienser och ställ kallt i väntan på servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.