Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Nu är det ett nytt år igen snart och detta åretsom varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
-) Idag firar vi Bill-killen som blir 1 år. -)Glutenfri Morotskaka2 dl rårörsocker2 ägg1,5 dl Finax gula mix4 msk grekisk yoghurt1 tsk bakpulver1 tsk bikarbonat1 tsk kanel3 dl rivna morötter Glasyr200g philadelphiaost3 dl florsocker2 tsk vaniljsockerSätt ugnen på 175°. Häll smeten i formen och sätt in i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter. ) 2 dl rårörsocker. 2 ägg
Sista dagen på detta året och det blir rätt naturligt att tänka tillbaka på åretsom har gått. Ser fram emot ett nytt bakår och alla recept jag vill prova och dela med mig av
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Dumlekakor (24 st). 200 g smör eller margarin. 12 st dumlekolor. 24 st folieformar (finns att köpa i matbutiken). Sätt ugnen på 200 grader. Rulla till en rulle och skär/dela degen i 24 delar och rulla till runda bollar. i ca 10-12 min. Dumlekakor (24 st). 200 g smör eller margarin. 12 st dumlekolor. 24 st folieformar (finns att köpa i matbutiken)
All cred för ostbollarna på bilden ovan måste jag dock ge min kusin Carl, som jag outsourcade det här momentet till när jag förberedde nyårsmiddagen, och insåg att det skulle bli svårt att hinna med allt om jag inte satte släkten i arbete
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.