200 grader,
skala och klyfta upp rotfrukterna, strö över rapsolja och pudra över ströbröd & flingsalt. Ströbrödet gör klyftisarna extra krispiga & goda. Ställ in i ugnen, i cirka 30 – 40 minuter- tills de är klara. Lägg ut skinkschnitzlarna på en skärbräda och banka ut dem med en kötthammare eller en brödkavel. Lägg två skivor ost och en skinkbit på hälften av dem och lägg den andra skinkschnitzeln över. Salta & peppra. Hetta upp en stekpanna med smör, vänd bägge sidor i det uppvispade ägget, och sedan i ströbrödet och lägg ner i stekpannan. Stek varje sida på medellåg värme för att det inte ska brännas. När schnitzlarna är genomstekta servera genast med klyftpotatis, sallas, en bit citron och en god bearneiesås.
Gröna februari lider mot sitt slut, och här kommer månadens sista recept. Men ni behöver inte oroa er, vi tjejer kommer inte att sluta här utan nya spännande saker är på gång
Ett till tips från Danmark. Men detta är från min kära kusin. Detta receptet tog en evighet att göra, men jag jobbade ändå hemifrån idag, så det var ingen fara, det kunde ha stått i ugnen hela dagen om var så
Grymt gott. En ganska så vild chansning att göra något för första gången då man har en massa gäster. men det vore inte likt mig att bjuda på ett säkert kort
Dag 56 i Konsolideringsfasen. Det är ett väldigt intresse för utländska fantastiska bär. Gojibäret, är det senaste i raden med otroligt mycket nyttigt innanför skalet
Februari är här igen och denna månad toppar sjukskrivningarna i Sverige. Det är med andra ord perfekt med lite gröna smoothies som boostar immunförsvaret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.