15-minuters nässel-, persilja- & citronpasta
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port en näve färsk persilja
  • 3 dl späda nässlor (kan ersättas med färsk spenat)
  • 2 vitlöksklyftor zest och juice från
  • 1 ekologisk citron
  • 3 msk extra virgin olivolja
  • 0,75 dl solroskärnor
  • ½ dl riven parmesan
  • 4 pers.Gör så här:
  • 4 port 1 blomkålshuvud, avsköljt
  • 4 dl kikärter
  • 6 vitlöksklyfter, lätt krossade med skalet på
  • 1 dl riven parmesan
  • extra virgin olivolja
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.