Frösorter och proportioner kan du blanda och ge efter tycke och smak. I torsdags tog vi en tur till Västerbotten för att titta på enny familjemedlem, och ta mig tusan om det inte blev kärlek vid första ögonkastet
Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
I vanlig ordning ändrade jag om lite i receptet, jag strösslade lite flingsalt över eftersom jag är barnsligt förtjust i kombon sött och salt, är du inte det, skippa saltet och ös på lite riven choklad istället
Dra bort kastrullen från plattan. Att efteren god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullenoch värma på det tillsammans med mjölk och grädde
) Den smakade precis likadant enligt honom. Igår åt vi grillade hamburgare och till de gjorde jag enny variant på hamburgarebröd som också avnjutits idag som frukostfrallor
Nu blir det att frossa i grönt och frukter igen. Dottern fick äta av laxen till lunch, till middag gjorde jag en sallad av 1/2 fisken. 2 stora äpplen. dekoreras med vispgrädde 1/2 fisken. 2 stora äpplen
Det här är en rätt jag garanterat kommer att bjuda på framöver, eftersomden var så otroligt god och erbjuder en så komplex, men för många människor helt nyoch unik smakupplevelse
Jag har huvudvärk ofta, är extremt trött och mina naglar har blivit tunna, plattaoch skedformade. Man får vara glad att det är nyttiga saker som man är sugen på, så det inte är chips, socker eller fet mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.