I år fyller jag påskägget med lite nyttigare, men inte mindre goda, sötsaker. Punschägg med marsipan. De färdiga äggen kan dekoreras med kristyr, smält choklad, eller strössel
Det finns, söta, torra, klara, grumliga saké med mera, mer mera. Detta är kanske inte min favorit, den smakar lite som en svensk grogg gjord på grappo, sockerdricka och vodka, sötsyrlig med ett tydligt grapefruktsinslag och en liten ton av ananasspad där spritsmaken endast kan anas
Jo då, äntligen fick vi vår revansch och gick hem med vars en hundralapp mer på fickan. Men vi hoppas ni har överseende med det, vi kommer att göra vårt bästa ändå eftersom detta också på något sätt är som ett andningshål för oss i allt annat runt omkring
Ingredienser – ugnsrostade rotsaker. Biffarnas kryddning skyller jag helt och hållet på nån mästerkock vid namn Sigrid Bárány som gjort nåt samarbete med Ica (det receptet kan du läsa här men jag ger mig fan på att du hellre läser mitt recept)
Men faktum är att med lite tålamod och en rätt preppad utrustning går det mesta att tillaga helt och hållet på grillen, vilket dels är trevligt (om vädret är bra) och dels kan ge en del nya smaknyanser
HELGRILLAD RYGGBIFF MED BEA, TOMAT & BÖNPURÉ. I med termometer och lägg köttet i en ugnsfast form. Sätt din kastrull med vinägerkoket på vattenbadet och tillsätt äggulorna, en i taget under vispning, tills du får en tjock konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.