Japp så är det, idag har vi ett litet jubileum här i köket. Vi har nämligen kockat här i 2 år nu och var den tiden tagit vägen kan vi inte riktigt fatta, den har flugit förbi
Här kommer receptet på tårtan jag gjorde till Inga-Lisas 1-års kalas. Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
- Utställningen på Grafikens Hus om Hiram, Märit Huldt, var ett litet. guldkorn under vår tid där. 5-6 port – strålande att frysa ner och dessutom glutenfri
När jag smakar favoriten Löfbergs Lila Jubileumsblandning nymald från bönor så tänker jag omedelbart att den är så finessfull med aningen citrusarom att det skulle gå att prova till ren citrus
- Utställningen på Grafikens Hus om Hiram, Märit Huldt, var ett litet. guldkorn under vår tid där. 5-6 port – strålande att frysa ner och dessutom glutenfri
Idag firar jag & mannen 5 år ihop. Måtse ju firas ordentligt så det blev hummer, räkor & champagne. Lite dessert måste vi ju också ha så då blev det lite panacotta
Prövade även en Nils Oscar Jubileum 15 (nr 11022). Väl hemkommen ifrån jobbet på fredagskvällen var det hög tid att ta ut min sista skinka ifrån höstens skjutna rådjur (se ”Rådjur till Råvara”) ur frysen
Med anledning av vårt jubileum ordnade jag en trerättersmiddag som fick en liten kärlekstvist eller samtliga rätter dekorerades med hjärtan ska jag väl säga
Till Wincents 1-års kalas i helgen serverade jag en riktigt mumsigt härlig moussetårta, ja den blev närmare 9-10 cm hög. Dekorera tårtan med chokladrullar och frukt 1-års kalas i helgen serverade jag en riktigt mumsigt härlig moussetårta, ja den blev närmare
Min helg ska gå i släktens tecken - imorgon ska vi på 1-års kalas då barnens kusin ska firas, och sen ska vi hälsa på sambons bror med familj på söndag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.