Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som fåren att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
KÖTT-OCH RÄKFYLLDA KINESISKA ”POSTSTICKERS” (Jiaotzi). Stället var packat med kineser och jag och syrran, som haft enintensivhelgmedden amerikanska manusgurun Robert Mc Kee, åt en middag där rätt efter rätt seglade in på bordet och gav små smakexplotioner varje gång
Ljuvlig som dessert tillsammans meden bit mörk choklad, eller fantastiskt vacker som gå-bort-present om du slår in den i lite cellofan och binder ett fint band runt
Vi hade turen att kunna få högrev medbenet kvar på och det ger verkligenen extra smak åt det hela, men hittar ni inte medben så går det utan också - benen är nämligenen av våra förändringar
Provstick - kakan ska ej vara kladdig i mitten (om du inte gillar det förstås). -). Lägg ett täcke med grädde på & dekorera med stora härliga blåbär eller hallon eller vad du nu vill
salt & peppar. Finhacka löken och chilin (börja meden halv och kolla hur styrkan blir i salladen). Jag tänkte bjuda på lite bilder och recept på vårnyårsmeny
Vi har gäster här i kväll till middag det är M och de små godingarna M&M, det gäller att inte äta allt på en gång nu har vi tomtepannacottan kvar det får bli lite senare i kväll
-”Hur orkar man. Man går loss på en himla massa bra råvaror och låter dessa göra jobbet. Fredagenspenderade jag hemma framför datorn medan hantverkarna satte golvlist och försökte lista ut hur jag en gång byggt bardisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.