Så, den kommande veckan kör vi lite Halloween-tema här på bloggen. Jag tänkte inleda tema-veckan med en riktig favorit i repis, nämligen min Halloween-kladdkaka
Låt svalna på galler. Fyll spritspåse JKolaTid. Håll koll på den så den inte blir brynt. Häll ner sockret och glukosen i det smälta smöret och låt det puttra på medel värme tills det börjar få en lite kolabrun ton
Det kommer fler tips på roligheter och godheter till Halloween. Tänkte att ni skulle få mina bästa Halloweentips nu så här när vi börjar närma oss Halloween
Tänkte ni kanske ville se vad vi åt påHalloween. Dock var de nu några år sen jag uppdaterade där men Sarah som gjort hemsidan har också massa fina tips inför halloween=)
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Underbar kaffe- och Kahluaglass. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Vispa alla ingredienser tillsammans tills mjuka toppar formas, och du har en härlig, caffe latte-färgad luftig blandning
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö. 2-3 msk bruna senapsfrö. 2-3 msk gula senapsfrö. Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt
Bred på den utrullade pizzadegen. -Mama Skogly ♥ 1 rulle färdig pizzadeg. Ett enkelt och gott vitlöksbröd som tillbehör till te x grillat eller en god soppa
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. 4-6 pers. 2 msk fond (jag använde både kalv- och viltfond). 4-6 pers. 2 msk fond (jag använde både kalv- och viltfond)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.