Häll på granatäppelkärnor ochvalnötter. Denna gången blandade jag rödkålen med en riven morot, ochtoppade salladen med världens enklaste getostkräm och lingonsylt
Föga överraskande är det apelsinerna vi ska fokusera på idag och av dom kan man ju göra mycket gott, tidigare har vi bland annat gjort apelsinmarmeladmed whisky (ljuvlig till brieost), apelsinsås till anka (eller kyckling), granola medapelsin till frukost och så en crème brûlée medapelsinsmak
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
De blir härligt kladdiga och kompletteras perfekt av den fräschavintersalladen. Varm vintersallad. Smaksätt det med honung, kanel, salt, peppar , ingefära ochapelsinzest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.