Sådana här små gulliga minikakor är trevligt att ha till hands och förgylla många desserter med (t. Mandelbiskvierna är enkla att göra och håller sig länge
Vispa äggvitorna och blanda med mandelmjöl och socker. Mandelbiskvier är världens bästa efterrättstillbehör – lika goda till varm nyponsoppa som till kall vaniljglass
Placera på plåt med bakpapper. Skålla, skala och mal mandeln. Vispa ägg och florsocker vitt och pösigt. Rör samman mandel, citronskal, vaniljsocker och kanel
Vad hände med mina. Jag har gjort Rosa Mandelbiskvier. Lägg ihop dem två och två med chokladkrämen,. Dela 3 ägg och vispa äggvitorna fluffiga med elvisp. Häll smeten i en spritspåse och spritsa ut 4 cm stora rundlar på bakplåtspapper med 2 cm mellanrum. Grädda mandelbiskvierna i ca 20 min
Blanda den rivna mandelmassan med äggvita, socker och arom i en bunke till en slät smet. Det här blir små mandelbiskvier, som sådana som finns att köpa i butikerna i Sverige
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.