Ca 2 - 3 dl mjöl. ca 4-5 rader. Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
10-12 bitar200 g choklad (jag tog 100 g mörk choklad och 100 g mjölkchoklad)200 g smör4 ägg4 dl strösocker2 krm salt1 tsk vaniljsocker0,5 dl kakao2 dl vetemjölSätt ugnen på 175 grader. 10-12 bitar
-). Så fort man börjar äta det man åt innan (för det kommer du garanterat ha en massa cravings efter i och med att du går på svält-diet) så kommer du gå upp de kilona du tappade och kanske till och med mer därtill eftersom du svält din kropp, tappat muskelmassa och därmed sänkt din förbränning
Vi har haft en riktig tjejhelg som bland annat har innehållit dans på Friskis och svettis, shopping, café-besök, matlagning, bakning, sällskapsspel, film, julmarknad och glöggmys
Häll i en smord form och ställ in i ugnen på 175 grader, i någonstans mellan 20-30 minuter. Oftast när man tänker på banankaka så är det ju något som liknar en mjuk pepparkaka, men min idé när jag först gjorde den här var att det saftiga från bananen skulle uppväga att det blir lite torrare av att använda saffran, och det visade sig bli en riktigt bra kombo
Konsistensen på dessa muffins blev härligt kladdiga. Jag märker att det är mycket lättare att uppnå den där kladdiga konsistensen med chiaägg istället för med vanliga ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.