Vi var väldigt mätta när vi gick därifrån, Millian hann att smaka på mycket mera än jag gjorde. Idag har det varit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa
Tillsätt ägg, salt och vitpeppar och blanda ut med osten till en ost- och äggsmet. Funderade på om jag inte skulle göra recept efter vad priserna är i matbutiken, så idag får det bli schnitzel inköpt till ett bra pris
Servera puddingarna riktigt kalla, gärna med lätt- vispad grädde och några mandelflarn till. Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. Häll snabbt karamellen i 8 portionssuffléformar (eller i en rund 2-litersform)
Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
-) En underbart vacker Äppeltavla visades i år igen. Som jag lagt in recept på tidigare här. Jag var på Äppelmarknaden i Kivik i helgen och har nu en hel del goda äpplen med mig hem
Att magen och tarmen nu mår bättre än förr har säkert hjälpt oss mycket med att lägga av med allt det söta, så det blir inga nya LCHF-efterrätter gjorda hemma hos oss
Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag. Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med
Det blir våfflor till lunch. Här blir det våffelkalas. Så nu har jag samlat på mig 6 äggvitor som står i kylskåpet och väntar. Nu hade jag 6 st äggvitor och bytte dem mot 3 ägg i receptet, vilket gick alldeles utmärkt
Intervjuades av Gunnar på GT ang LCHF-bakning. Givetvis bidrog jag med lite recept till tidningen. GT ska ha en liten lchf-bakspecial och ville gärna få lite julrecept
Salta och bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Lördag och det bara regnar och regnar, man blir aldrig nöjd… förut tyckte man att det var för lite regn, nu bara öser det ner
Jag tycker det är viktigt att göra detoch jag är en av dom som varit där och tagit mig ur. Jag vill berätta och dela med mig av tankar och erfarenheter, kanske kan något som jag skriver hjälpa någon annan
1-2 dl solroskärnor. 1 dl vete- ,havrekli eller vetegroddar. Blanda allt detta ordentligt i en bunke och låt stå 1-2 timmar. 5 msk sesam- eller solrosfrön. Låt jäsa ca 30 min och pensla sedan med uppvispat ägg och strö på sesam- eller solrosfrön innan limpan gräddas, först 15 min i 250 grader varm ugn och sedan sänker du temperaturen till 150 grader och gräddar ytterligare ca 30 min. 1-2 dl solroskärnor. 1 dl vete- ,havrekli eller vetegroddar. 1-2 timmar. 5 msk sesam- eller solrosfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.