Gluten- och mjölkfria bakverk. Jag märker att det blir mer och mer populärt att baka glutenfritt, både på sökningarna här på bloggen men även i vanliga veckotidningar
Jag brukar använda ägg nästan dagligen och jag verkligen gillar ägg på alla möjliga sätt. Omelett är det kanske mest popularaste maträtt till frukost inte minst äggröra med spenat och soltorkade tomater
Bakningen stod W för och disken föll på min lott men det var det värt. Vi njöt allesammans av ljumma ljuvligt doftande scones med jordgubbssylt och ost på till söndagsfrukost
Jag tycker att en äggröra ska vara krämig, lätt saltad och serveras med knaperstekta bacon. Det var länge sen jag gjorde äggröraoch har tydligen glömt bort hur fort det går
Blanda vetemjöl, bakpulver, kanel, bikarbonat, socker och salt i en bunke. Tillsätt filmjölk, vaniljessens, apelsinraspet och tranbären, rör snabbt ihop till en deg
Recept och foto av Madeleine Landley - Se även Madeleines övriga påskrecept Smördegskvadrater med potatisflarn, pepparrotsost, räkor och dill Gröna omelett-snurror med räkröra
Men, något jag lyckades ta bild på var Hannas direkt-från-London-importerade scones med tillhörande clotted cream (och till det Hanna-mammans goda sylt)
Servera en varm kopp te till för att få den bästa scones-upplevelsen. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och arbeta sedan ner smöret med hjälp av fingertopparna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.