Som ni vet så jobbar jag heltid som lärare, driver den här bloggen och har familj och hus, så då har jag inte alltid så mycket tid att lägga på matlagning
Så påbarnens begäran bakade vi dessa igår. Häromdagen när vi efter ännu en väldigt varm och härlig dag slog rot i soffan upptäckte jag till min glädje att de skulle visa repris på ett av Leila bakar
1Barntopping. 11 tsk chiliflingorVärm olja i en stor gryta på medelvärme. För att göra barnversionen, häll i pastan direkt i kastrullen och låt koka i 1-2 minuter
Eftersom vi går på en i Ur och Skur-förskola där man inte serverar frukost så existerar liksom inte riktigt alternativet att låta barnen hoppa över frukosten hemma
Klicka gärna i en tesked aprikos- eller katrinplommonpuré på gröten för extra järnberikande. Jo, man slipper alla tillsatser och annat skit som inte hör till barnmat enligt mitt tycke – inte i någon mat överhuvudtaget faktiskt
Receptet hittade jag på Ica. Sätt ugnen på 175°C. Mina tjejer är nog lite för små för att gå och knacka dörr men för små för att klä ut sig är de absolut inte, tänkt att stora tjejen redan varit utklädd och med på halloween 3 gånger
Sätt ugnen på 225º. Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka 2 min till. 8 min Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.