Andra dagen denna vecka som det bjuds på rådjurskött här hemma. Viltgryta1 kg grytbitar av rådjur2 buljongtärningar (jag använde kalv)I gul lök5 morötter2 dl grädde4 dl vattensalt, peppar, timjanStek grytbitarna och häll på en del av vattnet. )Kram // A 1 kg grytbitar av rådjur
Det visade sig att JL även har ganska bra koll på rådjur, så efter en omgång praktiska genomgångar samt tydliga instruktioner, hade vi flått och styckat bocken efter konstens alla regler
Helstekt rådjursinnanlår med timjanaioli. Låt ett fint stycke rådjursinnanlår bli rumstempererat. Rådjuret fick sällskap av en fin argentinare - Trapiche
Helstekt kotlettrad med masserad broccoli och dijonsenapsås. Här kommer ett recept på helstekt kotlettrad som jag länge tänkt göra, men inte gjorde förrän jag fick boken "Mat med omtanke" när jag slutade min kock-praktik på Helsjöns folkhögskola
Hittade ett smarrigt recept på en italiensk lergryta i en gammal tidning, efter lite uppdatering av receptet kommer nu en riktigt smarrig bjudrätt som innehåller massa smaskens
Vildsvinsribs, älgribs, rådjursribs och lammribs stod på bordet och gästerna var allt från oskulder som åt ribs för första gången till vana köttälskare
Grillsäsongen är här. Ni ska bara veta hur glad jag är att grillsäsongen är här. Jag vet att det är fullt möjligt att grilla året om men riktigt så är inte sanningen i min familj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.