Örtkryddad fläskfilé med potatis- och jordärtskocksmos
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 3 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor
  • 5 timjankvistar
  • 1 msk olja
  • 2 msk socker
  • 4 dl rött vin
  • 4 dl vatten
  • 3 msk konc kalvfond
  • 3 msk balsamvinäger
  • redning (Maizena eller mjöl + vatten)
  • 700 g fläskfilé
  • olja
  • smör
  • och
  • 65 grader Ta sedan ut köttet och vira in det i folie ca
  • 10 minuter innan det skärs upp
  • 1/2 butternutpumpa olivolja
  • 650 g mandelpotatis
  • 300 g jordärtskocka
  • 50 g smör
  • 1 dl creme fraiche
  • salt
  • 1 nät brysselkål ca 600 g 1/2 citron 2 msk finklippt djupfryst dill
  • 2 msk finklippt djupfryst persilja
  • 3 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.