Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
12 ägghalvor 6 ägg som kokas och låt svalna Laxröra. - Läs hela inlägget här 12 ägghalvor. Ägg är aldrig fel och med lite goda tillbehör så blir det ännu bättre
Ett recept som jag har tagit fram specifikt för kursen är dessa ägghalvor med senapsröra. Skeda upp fyllningen i ägghalvorna och garnera med färsk dill
Ägghalvor är faktiskt inte bara gott till jul och påsk utan brukar vara uppskattat även annars, servera dem med en snaps och öl som en lite ovanlig välkomsträtt vid nästa middag så får ni fart på festen
Spritsa eller klicka ut röran på ägghalvorna och klicka på lite löjrom. Dags för ytterligare ett recept från vårt julbord men som även passar perfekt till nyår
Skala och dela äggen och lägg dem på ett fat. Skala och hacka löken fint. Lägg en tesked crème fraiche på varje ägghalva, en tesked löjrom och strö på röd lök
Skala och dela äggen och lägg dem på ett fat. Skala och hacka löken fint. Lägg en tesked crème fraiche på varje ägghalva, en tesked löjrom och strö på röd lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.