Förra veckan bjöd på jobb, jobb och ännu mera jobb för min del. Efter att ha ägnat veckans fyra första dagar åt receptkorrekturläsning, broschyrskrivning, inhandling av kursmaterial, psykologikurskväll och ledning av seniorgympapass var det på fredagkvällen äntligen dags för en av mina höstkursnyheter för Medborgarskolan
Gårdagskvällen blev en väldigt lyckad grillkväll hemma hos Carina (Ankis syrra) och Affe. Vi samlades på eftermiddagen för att kocka tillsammans, röra såser, fylla tomater och grilla lamm
På åttiotalet så brukade jag göra en fläskfilé-rätt som jag tror hette "örtfylld fläskfilé". Den har jag plockat fram från ett skrymsle i min hjärna, men gjort en ny fyllning och jag provade göra den i söndags
Måndag igen och inte alls en köttfri sådan på bloggen. Snarare både fisk och kött. Det här är en fiskrätt med mycket smakrika tillbehör, men samtidigt så otroligt lättlagad
hej. idag va det kyckling som stod på menyn, mamma hade köpt kycklingfilèer som hon ville att jag skulle göra något gott av, så jag fyllde den helt enkelt med örter och ost, och gjorde en härlig citronsås, och till det gjorde jag rostade rotfrukter
I lördags blev jag överraskad av mina kompisar med världens bästa möhippa. Det började med att Marija och hennes sambo Örjan kom förbi hemma hos mig på förmiddagen, eftersom vi sedan tidigare hade bestämt att Örjan skulle ta med mig på en motorcykeltur, något vi pratat om länge men aldrig kommit till skott med
Hej allesammans och hoppas ni har en trevlig helg såhär veckan innan midsommar. Vi har våran jobbhelg nu men det rör oss inte i ryggen för efter midsommar har vi fem veckors semester om en vecka
Som ni kanske redan märkt tycker jag att skalförändrad mat är ganska intressant. För några veckor sedan var jag och några vänner på matkultur och åt gott
Fyll fisken med örter, citronskivor, lök och smör. Salta och peppra i och på fisken. Vira in fisken i ugnsfolie och grilla i ca 10 minuter på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.