Det finns många fiskar som är lämpade att grillaprecis som de är men så finns de dem som interiktigt håller ihop när de läggs på grillen och då kan man göra ett paket av folie/smörpapper som fisken läggs iinnan den hamnar på grillen
Uer är en fantastiskt god fisk som är ganska fast i köttet och som tål smakstarka tillbehör. Rensa svampen, dela om de är stora, hacka löken, fräs i smör tills vätskan kokat ini svampen
Paketen kan bli ett finttillbehörtill annat grillat om man så vill. Detta blev så himla gott. Kan tillägga att endast Berra äter upp jalapeñosarna, men de är goda att ha med som smaksättningi alla paket
Fintärnapotatisen och lägg den i vatten för att få bort stärkelsen. Stek sedan med en näve finhackad pancetta och ½ finhackad schalottenlök tillspotatisen är gyllenbrun och knaprig
En av de fiskeartervifiskade när vi var i Norge var uer, eller kungsfisk som den kallas iSverige. Det är en djuphavsfisk och tillhörfamiljendrakhuvudfiskar
Väl hemma tände jag på grillkolen och medan jag väntade på den rätta glöden tog jag fram fisken som var tänkt tillmiddag, ryggfilé av alaska pollock och byggde ihopfoliepaket av den
Helgen blev visst tyst här, jobbat och interiktigt haft något "nytt" att dela med mig av. Inteblivit mycket datatid över huvud taget, ganska skönt faktisktibland
Förslut fiskpaketetordentligt. Lägg ut ett ark aluminiumfolie på en bakplåt eller i en form. Skala och skiva den kokta potatisen och fördela på aluminiumfolien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.