Salta, peppra och strö över rikligt med paprikapulver. Kycklingen åts med Blomkål o broccoligratäng. Salta, peppra och strö över rikligt med paprikapulver
Ingredienser Portioner. 4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Mixa samman olja, balsamvinäger, persilja och salt med hjälp av en stavmixer. Blanda det kokta grynet med sallad, gurka och hälften av dressingen och lägg upp på ett fat
Detta är verkligen smaker som gifter sig med varandra. Lägg tomater, kalamataoliver, fetaost och vitlöken delad på mitten i en ugnsäker form eller på en plåt med bakplåtspapper
Stek spenaten i panna tills allt vatten har avdunstat. Ställ den åt sidan. Vispa ägg pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner blandningen i smeten
Stekt den rensade kirskålen i olivolja tillsammans med vitlök. På med kirskålen, skivad purjolök, fetaost och en äggstanning med 2 ägg, 2 dl havregrädde och 1 dl cheddarost
Vissa recept förstår man inte riktigt varför man inte tänkt på tidigare. När man väl läser det och sedan lagar och smakar maten så inser man att man fått en ny favorit
Recepten till de flesta av rätterna jag lagade till buffén finns redan på denna blogg, men jag tänkte att jag skulle komplettera med några av de som inte finns med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.