Mal senapskornen, antingen i en mixer eller med senapslod i en bunke. Blanka av med 25 g margarin. Tillsätt lite av vattnet efterhand, och mal tills senapen är gräddgul
Ingredienser Portioner. 4 2 dl smetana 1 msk fransk grovkornig dijonsenap 1 msk riven pepparrot salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
(det funkade trots att vi bara hittade färskpotatis) och eftersom vi köpte "Bäst-i-test"-falukorven från Enebacken häromdagen så passade vi på att testa den tillsammans med moset
Lammfilé medsenapssås. Med de förutsättningarna kan inte ens ogräs och osågad ved förmörka ens sinne. Servera med kokt potatis och tärningar av gul och grön paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.