Örtbiffar. Lägg potatisklyftor och krossade vitlöksklyftor på en plåt med bakplåtspapper. Blanda färsen med kalvfond, riven vitlök, dijonsenap, timjan, salt, peppar och rivet citronskal
Blanda färsen med ägg, örter, salt, peppar och crème fraiche, och arbeta den till en jämn smet. Forma 20 biffar och stek i en stekpanna med smör ca 3 minuter per sida
Anna Hallén Buitenhuis nya bok som är fullproppad med både fakta och härliga, lättlagade recept. Ni som följer mig i sociala medier har väl knappast missat att det är jag som ligger bakom form, foto och upplagning
Smaka av med salt och låt dra ett par minuter. Täck med ännu ett smörat bakplåtspapper. Saftiga örtbiffarmed tomatsmör och LCHF-pasta 2v & 2b. Blanda 50 g smör med 1 msk philadelpiaost, 1/2 dl riven parmesanost, 2 tsk soltorkade tomater (mosade i olivolja, finns på burk), salt och peppar. Blanda 400 g blandfärs med 3 msk crèmefraiche, 1 msk örtagårdskrydda, 2 tsk lökpulver, salt och peppar
Dessutom älskar jag allt med hösten, färgerna, svampen och det krispiga vädret. De flesta skolor är nötfria, och vissa även sesamfria, det är inte Sixtens skola så då funkar detta bra att ta med också
Majonnäs med stavmixer. Veckans frukosttips – Smoothie med jordgubb, lime och ingefära. Häll gärna upp i en skål och toppa med massa gott, här finns massor av topping till smoothie samlade i ett separat inlägg
Blanda färsen med ägg, örter, salt, peppar och crème fraiche, och arbeta den till en jämn smet. Forma 20 biffar och stek i en stekpanna med smör ca 3 minuter per sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.