Örtbakad torsk med baconströssel och grönärtspuré
Känsla ost och kärlek
Känsla ost och kärlek
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 900 g potatis
  • 600 g torskfilé
  • 1 citron
  • 1 kruka gräslök
  • 1 kruka dill
  • 3 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 140 g bacon
  • 1 silverlök
  • 1 dl grädde
  • 1 tärning kycklingbuljong
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 250 g frysta små ärter
  • 250 g körsbärstomater
  • 250 g ärtor. Koka upp under omrörning i 2-3 minuter 7. Mixa ärterna med stavmixer till en puré. Späd eventuellt med lite vatten, smaka av med salt och peppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.