Örtbakad lammytterfilé med trattkantarellrisotto
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 knippa(en) bladpersilja
  • 1 kvist(ar) färsk timjan
  • 2 kvist(ar) rosmarin
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 handfull skorpsmulor
  • 1 citronzest
  • 1 msk riven parmesan
  • 100 gram smör
  • 1 msk olivolja
  • 2 st lammytterfilé , (eller lammracks)
  • 1 kvist(ar) rosmarin
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 2 msk dijonsenap
  • 5 msk olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 salt
  • 1 nymald svartpeppar
  • 1 st gul lök(ar) , vid säsong använder jag gärna ett par vårlökar istället
  • 1 dl olivolja
  • 4 dl carnaroliris
  • 2 dl vitt vin , torrt med hög syra
  • 1.5 l hönsbuljong
  • 2 dl trattkantareller , rensade
  • 2.5 dl parmigiano reggiano , eller Grana Padano, färskriven,
  • 1 salt och nymalen svartpeppar
  • 1 färsk oregano

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.