Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
Ett gott alternativ till vanlig ” köttig ” lasagne. Men vill gärna skära ner på köttintaget och går det att göra ett gott alternativ som med denna lasange är det bara ett plus
Varva sås, spenat och lax med pastaplattorna i tre eller fyra lager i en ugnsfast form. Blanda krossade tomater, crème fraiche, mjölk, lök, vitlök och soltorkade tomater i en skål
Varva sås ochlasagneplattor i en smord ugnssäker form. Avsluta med sås och strö över riven ost. Hacka lök, vitlök och spenat och fräs det i olja i några minuter
Bre sedan ut ett lager av ricottablandningen, lägg på några tomatskivor och strö över lite strimlad skinka och pumpakärnor och lägg sist på lasagneplattor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.